sunnuntaina, huhtikuuta 13, 2008

Tullaan, tullaan

Kirjoittelu on ollut viime aikoina todella vähäistä. Lomareissu vei osansa, sitten tuli sairasteltua. Minuun iski ensimmäistä kertaa elämässä jokin influenssa-virus. Kuumetta ja flunssaa riitti useaksi päiväksi, toipuminen vei viikon.

Nykyisin suurinta hupiani on odottaa Länsiväylä-lehden uusinta numeroa ja siinä olevia mielipidekirjoituksia. Sunankaari jaksaa puhuttaa ja ilokseni olen huomannut, että kannattajatkin ovat heränneet ja puolustavat tiehanketta. Kunhan päättäjät (kaupunginsuunnitelulautakunta) käsittelisi asian ja tiehanke saataisiin eteenpäin.

Olen tehnyt noin kuukauden verran keräysprojektia. Olen pistänyt isommat muoviroskat (tyhjät laatikot, viilipurkit, jne.) talteen. Aion viedä ne johonkin energiajätteen keräyslaatikkoon, kunhan saan selville lähimmän paikan sijainnin. Meidänkin perheeltä kertyy uskomaton määrä muovitavaraa pelkästään ruokapakkauksista, vaikka emme liiemmin eineksiä käytäkkään. Tuntuu järjettömältä, että tätä jätettä ei hyödynnetä (polteta), vaan se jää makaamaan kaatopaikan syövereihin. Nyt energiajätteen kierrättäminen on tehty niin hankalaksi, että saa olla todella innostunut jaksaakseen kerätä ja toimittaa muoviroskat eteenpäin. Pitäisikö siis lisätä jäteenpolttolaitoksia? Pitää ottaa asiasta selvää.

Ei kommentteja: