Siirry pääsisältöön

Jaana Leppäkorpi puoluekokousedustajaksi

Äänestän ensimmäistä kertaa puoluekokousehdokkaista. Espoo-Kauniainen alueelta valitaan seitsemän edustajaa. Ensimmäiselle sijalle laitoin Jaana Leppäkorven. Muille sijoille kirjoitin sellaisten ehdokkaiden numerot, jotka ovat alle 40 vuotiaita.

Vaaliyhtymä II, Espoo - Kauniainen listalla on 32 ehdokasta. Heistä 14 on yli 60-vuotiaita! Jos puolueeseen halutaan uutta linjaa, niin nuorennusleikkaus on tarpeen. Ei tässä sentään olla eläkeläisliiton hallitusta valitsemassa.

Mitähän Sunankaaren jatkeelle kuuluu?Tuomarila-seuran sivuilta huomasin, että lautakunnat olivat vierailleet maastossa Tuomarila-seuran kutsumana. Kävivätköhän lautakunnan jäsenet Sunan puolella katsomassa kuinka kaunis on 156- bussin päätepysäkin ympäristö. Se on ihan joutomaan näköinen.

Mutta huolet ja murheet ei kauaa paina, sillä huomenna alkaa odotettu hiihtoloma ja matka jatkuu kohti pohjoisen hankia. Toivottavasti olkapääni kestää hiihtelyn. Soronoo.

Kommentit

Kiitos luottamuksesta ja tuesta!

Tekninen lautakunta hyväksyi viikolla äänin 10 -2 Sunankaaren suunnitelmat tuon maastikäynnin jälkeen.

Hyvää lomaa ja matkaa!
Nimetön sanoi…
This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.
Nimetön sanoi…
SECURITY CENTER: Look Please Here

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yhden luukun periaatteella kohtuutta ja oikeudenmukaisuutta ihmisille

Yksi luottamustehtävistäni Espoossa on yksilöasiainjaoston puheenjohtajuus. Jaostossa käsittelemme parin viikon välein kuntalaisten tekemiä valituksia saamiinsa etuus- tai palvelupäätöksiin. Pääasiassa asiat liittyvät kuljetustukiin, omaishoidon tukiin ja toimeentulotukeen. Tämä tehtävä tuli minulle – kuten politiikassa usein – pyytämättä ja yllätyksenä, mutta on osoittautunut yllättävän opettavaiseksi ja mielenkiintoiseksi. Käsiteltävät asiat ovat toivottavasti opettaneet myös nöyryyttä, sillä niin vaikeita tilanteita ihmisillä on verrattuna omaan tilanteeseeni. Toimeentulotukea koskevissa päätöksissä jaostomme on harvoin muuttanut virkamiesten päätöksiä. Suuri osa valituksista on tehty siksi, että valittaja ei ole ymmärtänyt, miten hänen toimeentulotukensa on laskettu ja mitkä tulot miltäkin ajalta on otettu huomioon. Näppituntumalla eniten valituksia aiheuttaa se, että ihmiset eivät hahmota minkä kuukauden tuloksia omat tulot lasketaan. Tarvetta neuvonnalle ja opastukselle on.

Lommila, Lommila, Lommila

Espoon kaupunginvaltuustossa käsiteltiin tänään Karvasmäki, Lommila, asemakaavan muutoksen hyväksymistä. Lyhyesti kyse on siitä, että Espoon kaupunginhallitus otti ja muutti kaupunginsuunnitelulautakunnan päätöstä ns. Lommilan kaavasta. Kaupunginsuunnittelulautakunta oli linjannut, että kaavamääräyksillä rajataan päivittäistavarakaupan määräksi 4000 kerrosneliömetriä. Eli että kauppakeskukseen ei tule Citymarkettia ja Prismaa. Nyt valtuustossa Jaana Leppäkorpi teki palautusesityksen, että "asemakaavan muutos palautetaan uudelleen valmisteltavaksi siten, että kaavamääräyksillä rajataan päivittäistavarakaupan määrä 4000 kerrosneliömetriin". Ehkä hieman yllättäen valtuusto palautti asian uudelleen valmisteltavaksi. YES. Tämä oli Jaanalle hieno päätös hänen valtuustouralleen. Meille demareille jää iso aukko täytettäväksi kaupunginsuunnitteluasioissa Jaanan lähdön myötä. Minunkin piti mennä vastustamaaan Lommilan suunnitelmaa ja valmistelin kiireessä oheisen puheen. Timo

Tosi Vihreä

Innokkaat blogilukijani kommentoivat taannoin, että kirjoita välillä niistä remonttiprojekteista, kun polittisia juttuja ei jaksa lukea. Mitä? Eikö kaikkia ihmisiä kiinnosta mitä Espoon sos. ja terveyslautakunta päättää? Ymmärrän yskän ja pyrin parantamaan tapani. Olen päättänyt, että yritän jotenkin raportoida mitä lautakunnassa tapahtuu, että jokin innokas kuntalainen voisi halutessaan lukea lautakunnan asioista tai ottaa yhteyttä. En aio sitä lopettaa, vaan jatkan katkeraan (?) loppuun saakka. Yritän omalta osaltani vaikuttaa siihen, että politiikka olisi avointa. Kaunopuheisuus sivuun ja asiaan. Remonttiasioista on tosiaan tullut kirjoitettua aiottua vähemmän. Se ei meinaa sitä, etten olisi mitään tehnyt, sillä pientä projektia on totta kai ollut meneillään. Toukokuussa kyllästyin pienen vajaan 20 neliön nurmikkoon takapihallamme. Olin sitä kolme vuotta yrittänyt kasvattaa, aika huonolla menestyksellä. Kärsimättömyyttäni en aikoinaan tehnyt tarpeeksi huolellista työtä. Kuulostane