maanantaina, maaliskuuta 03, 2008

Kaupunkia siivoomassa


Viime lauantaina Keski-Espoon demarit tempaisivat ja siivosivat tunnin ajan Espoon keskuksen asemaa. Halusimme nostaa aseman siivottumuuden jälleen esille ja osoittaa, että ainakin demarit omat valmiita pistämään haalarit niskaan ja ryhtymään hommiin. Tarkoitus oli myös näyttää, että omalla toiminnalla on merkitystä.


Olimme liikkeellä ehkä liian aikaisin, väkeä ei ollut vielä paljon liikkeellä. Suurin osa palautteesta oli myönteistä. Pari aamukaljoiltaan palannutta naureskeli kuultuaan meidän olevan "politiikkoja", että siivoaminen tekee meille ihan hyvää. Olisi tehnyt mieli tokaista heille, että kenenkähän ansiosta aseman seutu on likainen ja turvattamuutta aiheuttava. Jätin toiseen kertaan.


Oheisessa kuvassa on siivousporukkamme. Itse en vetänyt haalareita päälle, koska olkapää ei ole ihan vielä kunnossa.

3 kommenttia:

Hanna Kuntsi kirjoitti...

Älyttömän hyvä idea! Paljon porukkaa mukana vielä kaiken lisäksi. Mieli rupesi jo raksuttamaan mitä vastaavanlaista, meidän porukalle sopivaa, voisimme tehdä itäisellä Vantaalla.

Anonyymi kirjoitti...

Toiveena olisi kuulla poliittisten mielipiteiden lisäksi myös asiaa remonttoinnista.

Antti Aarnio kirjoitti...

Nyt ei ole voinut remontoida, koska käsi on pipi. Mutta olen suunnittelemassa päätyikkunaa ullakollemme, odottelen vain tutun rakennusmestarin piirrustuksia, jotta lupaprosessi saataisiin käyntiin. Tuntuu vain olevan kovin hidasta tuo piirtäminen....