lauantaina, lokakuuta 27, 2012

Viis ysi yks

Tänään lauantaina 27.10 on enää yksi päivä vaaleihin. Kampanjoin Espoontorilla Espoon keskuksessa ja käyn välillä vaalilautakunnan kokouksessa.
Toivon, että äänestät minua. Olen kampanjoinut niin paljon kuin resurssit ovat antaneet myöten. Olen toiminut siten miten poliitikon pitää minusta toimia: ahkerasti, suoraselkäisesti ja osaavasti. En ole populisti, enkä sellaiseksi ala. Minulle avoimuus on tärkeää, siksi olen yksi Espoon valtuuston ahkeremmista bloginkirjoittajista. Ihmisillä on oikeus tietää päätöksenteon taustoista.
Kiitän jo etukäteen luottamuksesta.
Antti Aarnio

Ei kommentteja:

Espoon kaupunkisuunnittelulautakunnan kokouksen esityslista 23.11.2022

  Kaupunkisuunnittelulautakunta kokoustaa jälleen 23.11.2022. Päätösasioina seuraavat kaavat: 1. Tietäjänkulma, ehdotus kaupunginhallituksel...