keskiviikkona, lokakuuta 21, 2009

Kauklahti ja terveyskeskus - ketä uskoa?

Kauklahdessa kerätään nimi adressiin, jossa vaaditaan terveysaseman saneraamisesta ennalta suunnitellusti.

Viime sos. ja terv.lautakunnan kokouksessa tämä asia oli esillä. Teknisen toimen virkamiesten arvion mukaan nykyinen rakennus on niin huonossa kunnossa, että sitä ei kannata korjata. On taloudellisempaa rakentaa uusi.

Asukkaat näyttävät väittävän toisin. Ketä tässä uskoa?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käypä itse katselemassa ja ihmettelemässä rakennuksen kuntoa nykyiseen tehtäväänsä, ajatellen erityisesti ihmisiä jotka palvelua käyttävät ja siellä työskentelevät, ei rahapussinvartijoita.

Tutustuttuasi myös muiden ajatuksiin, olet ehkä kypsä päättämään asian.
T: Narskuli

PS. Miten paraneminen edistyy?

Antti Aarnio kirjoitti...

Hyvin tervehtyminen edistyy, täydessä vauhdissa ollaan jo. Kohta ei ole enää edes mustaa silmää.

Mutta Narskuli, kun rakennuksen teknistä kuntoa arvioidaan, niin luottaako enemmän virkamiesten arvioon vai kuntalaisten arvioon?

Kyllä päättäjän pitää luottaa kaupungin teknisen toiminnan arvioihin, ja siksi päätimme näin lautakunnassa:


"Kauklahden lähipalvelukeskuksen peruskorjaukselle on esitetty yhteensä 3,4 milj. euron määräraha vuosille 2012 - 2013. Keväällä tilakeskuksesta saadun tiedon mukaan kiinteistön kunto on siinä määrin huono, ettei kiinteistö ole peruskorjattavissa. Lähipalvelukeskuksessa annetut palvelut annetaan nyt Samarian terveysasemalta ja neuvolapalvelut Virastotalo II sijaitsevissa toimitiloissa. Väliaikaiset tilat on järjestetty alueen ikäihmisten kokoontumista varten Kauklahden alueelta siihen asti kunnes Kauklahden palvelutalo valmistuu vuonna 2011. Kauklahden lähipalvelukeskukseen sijoittuvien terveyspalvelujen järjestäminen sisältyy joulukuussa esittävään sosiaali- ja terveystoimen palveluverkkosuunnitelman. Tästä syystä tilakeskuksen johtokunnan esittämään aikatauluun ei nyt esitetä muutosta."

Petri Mustakallio kirjoitti...

Miksei niille asukkaille kelpaa uusi terveysasema?

Anonyymi kirjoitti...

mita olin etsimassa, kiitos