keskiviikkona, joulukuuta 31, 2008

Myrskyisää uutta vuotta

Vietän uutta vuotta pohjoisessa, ulkona tuulee raivoisasti ja ilma kylmenee. Huomiseksi on luvattu kunnon pakkassäätä. Kiroilen vanhenmpieni hidasta ISDN-yhteyttä, haluaisin lukea Espoon valtuutettujen ja varavaltuutettujen vaalirahoitusilmoituksia, mutta pdf-tiedostojen lataaminen kestää liian kauan. Oma ilmoitukseni näkyy myös löytyvän Espoon kaupungin sivuilta. En tosin tujunnut, että ilmoitus menee sellaisenaan verkkoon. Käsinkirjoitetun ilmoituksen käsiala on hirveä, tästä lähtien vaimo saa täyttää ilmoitukset.

Demareiden lautakuntapaikkajako siunataan 10.1 edustajiston kokouksessa. Saa nähdä mitä kokous tuo tullessaan minulle. Avoimin mielin kohti uutta vuotta.

Vuoden lopuksi shoppailuvinkki. Kävin tänään Oulun vankilan myymälässä, jossa myydään vankien tekemiä tuotteita, pääosin puu- ja metallituotteita. Jos etsitte esimerkiksi lasten kerrossänkyä, kysykääpä ensin vankiloiden myymälöistä. Hinnat ovat vähintään kohtuulliset. Oulun vankilan myymälänhoitaja oli muuten hauska mies, asiakaspalvelija parhaimmillaan. Pisti pikkuisen hymyilyttämään, kun hän useaan otteeseen totesi, että sitä ja sitä tuotetta ei ole nyt, kun juuri nyt ei ole tekijöitä. Toisen onni on toisen tappio.

Ei kommentteja: