tiistaina, huhtikuuta 29, 2008

Laimea puheenjohtajakisa

Demareiden puheenjohtajakisa on ollut minulle pettymys. Se on laimeaakin laimeampi. Eroja ehdokkaiden ei näytä syntyvän ja vaikka syntyisikin, ne eivät näy missään. Media ei ole kiinnostunut puheenjohtajakilpailusta, kun ehdokkaita on yhdeksän. Miten minusta tuntuu, että Keskustan puoluesihteerikisakin sai enemmän huomiota muutama vuosi sitten? Voi olla, että aika kultaa muistot tämänkin asian suhteen.

Ehdokkaita on siis liikaa! Herrat Kiljunen, Kantola, Skinnari ja Koskinen sekä Rouva Viitanen voisivat tehdä puolueelle palveluksen, pakata laukkunsa ja luopua kisasta. Jäljellejääneillä on jotain mahdollisuuksia puheenjohtajaksi, joten heidän pitäisi päästä enemmän esille.

Toisaalta, minähän en ole puoluekokousedustaja, joten minulla ei ole vaikutusvaltaa. Toivon sydämestäni, että vielä koittaa päivä, jolloin demareiden piirissä järjestetään jäsenäänestys puheenjohtajasta.

Olin ajatellut mennä kuuntelemaan Espoossa järjestettävää puheenjohtajaseminaaria, mutta se pidettiin klo 13 arkipäivänä. Jäi siis menemättä. Vaikka Espoossa demareiden kannatus on alhainen, niin juuri tänne uuden ajan puheenjohtajaehdokkaiden tulisi suunnata. Demareiden tulisi näyttää espoolaisille, että vaikka asut omakotitalossa ja tienaat hyvin, niin voit silti äänestää meitä. Ja se näyttäminen sujuisi parhaiten juuri puheenjohtajaehdokkaiden toimesta.
Mutta ei, sekin tilaisuus meni sivu suun.

1 kommentti:

Ville Kopra kirjoitti...

Onneksi metro tuo kohta kerrostaloja myös Espooseen :)

Mutta: JOS pääsisit äänestämään, niin kenelle äänesi menisi?