perjantaina, helmikuuta 01, 2008

Sunakaaren jatkon kommenttien kommentteja

Sain muutamia hyviä ja vähemmän hyviä kommentteja kolmas kerta toden sanoo merkintään, kirjoitan vastauksen tähän:

Demokratia on siitä hieno järjestelmä, että kaikilla on oikeus sanoa mielipiteensä - politiikot sitten päättävät oman käsityksensä perusteella oman kantansa.

Kaavoituskysymyksissä tulee näköjään aina - paikkakunnasta riippumatta - esille vanhojen ja uusien asukkaiden mielipiteiden erot, ja se kuka sitten oikeasti tuntee alueen tilanteen. Minulla on kaksi vuotta alueella asuneena ihan sama oikeus lausua mielipiteeni (ja sillä on yhtä paljon painoarvoa) kuin alueella koko ikänsä asuneena. Niin se vain menee.

Tunnen itseni jo imarreluksi, kun minun uskotaan etenevän urallani, tai minua pidetään äänekkäänä kannattajana (oletan sillä tarkoitettavan minua). Se on aika paljon saavutuksiin nähden: yksi mielipidekirjoitus ja muutamia tämän blogin kirjoituksia. Olen jopa otettu!

Koko Sunankaaren jatkon asia ei ole minulle maailman tärkein asia, elämäni ei lopu siihen tuleeko sitä vai ei. Minusta jatkon rakentaminen olisi alueelle hyväksi. Yhteiskunta kehittyy, kaupungit kasvavat, liikenne lisääntyy, teitä rakennetaan.

Kun vastustajat olisivat edes perustelleet hanketta paremmin, niin olisin tyytyväinen. Minusta on vastenmielistä vastustaa hanketta sillä, että se suurin piirtein tuhoaa kokoa alueen rauhallisuuden, tai että "emme halua suurkaupungin liikennettä" (jotenkin sinne päin). Hei haloo, pystytte parempaan!

Kaiken kaikkiaan tämä on sitä asukasdemokratiaa ja näin yritämme vaikuttaa alueemme asioihin. Peace!

Ei kommentteja: