torstaina, marraskuuta 16, 2006

Kyllä kestää

Kirjoittamisesta on taas aikaa, jotenkin aika rientää, enkä pysy oikein mukana. Kaverini Sami lähetti meiliä jenkeistä, hän on töissä Marylandin lottovirastossa (vähän niin kuin Veikkaus ;) ). Hän kommentoi USA:n vaaleja ja sitä, miten vaalikampanja oli ollut aika likainen paikallistasolta aina senaattipaikkoihin saakka. Peli on vähän erilaista siellä päin. Meillä käytetään kuitenkin aika sivistynyttä loanheittoa.

Osallistun huomenna työni puolesta ministeri Haataisen vaaliseminaariin. Aihe on ihan mielenkiintoinen, hyvinvointivaltion tulevaisuus (tai jotain sinne päin). Luennoitsijoina on esim. Sixten Korkman. Toivottavasti siellä käydään hyvää keskustelua, eikä vain esitellä synkkiä käppyröitä.

Politiikasta puheen ollen, luin Vartti-lehdestä jotain juttua Espoon kaupungin lautakuntien virkamatkoista,se ei sinänsä ollut mitenkään mielenkiintoista,mutta jutussa haastateltiin taas kerran Maria Guzeninaa. Se mamma saa ihan älyttömästi julkisuutta! Vaikka hänellä ei minun mielestäni ole sen kummempaa sanottavaa (kateellista kirjoittelua). Mahtaa jotain toista ehdokasta sapettaa, kun oman nimen esille saaminenkin voi tuntua mahdottomalta. Veikkaan muuten, että Maria pääsee eduskuntaan, mutta pudottaa samalla Susanna Rahkosen.
Toisaalta, minun veikkaukseni eivät ehkä ole niin luotettavia, Huhtiniemen teloituksistakin olin niin varma, mutta nyt olen taas alkanut epäröidä niiden todenperäisyydestä.

Seuraavaksi kirjoitan muuten alkoholin vaaroista....

Ei kommentteja: