perjantaina, elokuuta 01, 2008

Mikä on kun Espoon keskuksen maine ei parane?

Muutamaan otteeseen on tullut surffailtua netissä eräillä keskustelupalstoilla, joilla on keskusteltu eri Espoon kaupunginosista. Espoon keskus ei tunnu pääsevän huonosta maineestaan irti, niin voimakkaasti sitä joissakin keskusteluissa parjataan. Useinmiten parjaajat ovat juuri niitä, jotka eivät tällä alueella ole käyneetkään.

Suvela on ehkä ollut 20 vuotta sitten levoton paikka, mutta minusta se vaikuttaa melko rauhalliselta alueelta vuonna 2008. Tavallisten ihmisten asuinpaikalta. Silti sen maine ei tunnu oikein parantuvan. Tarvittaisiin Suvelan kyläpäivät, joilla alueelle rakennettaisiin yhteishenkeä ja osoitettaisiin, että Suvelassakin osataan. Mukana tulisi olla urheiluseurojen, kaupungin ja muiden yhdistysten puuhamiehet ja - naiset. Näin jälkiviisaana Espoon kaupungin 550-vuotisjuhlatilaisuuksissa olisi voitu ottaa lähiöt hieman paremmin huomioon, järjestämällä esimerkiksi kyläjuhlia.

Me demarit yritämme osaltamme rakentaa yhteishenkeä. Olemmme mukana järjestämässä lapsiperheiden tapahtumaa Suvelan asukaspuistossa la 6.9. Kaikki sinne!

Ei kommentteja: