maanantaina, heinäkuuta 30, 2007

Lomat lusittu

Ensimmäisenä työpäivänä työn tehokkuus ei ole vielä huipussaan. Pitäisi keksiä uusia kirjoitusideoita, hahmotella syksyn hommia ja orientoitua työntekoon. Jos oma työni olisi todella hektistä, remmiin astuminen voisi olla helpompaa. Sen kun alkaisi painaa duunia. Työmarkkinakuvioissa, keskusjärjestössä, työ ei todellakaan ole kovin hektistä heinäkuun lopulla.


Stakesin Dialogi-lehdessä oli mielenkiintoinen juttu lastensuojelusta, ja asiakkaiden taustoista. Minä kun olen perinteisiä perhearvoja kunnioittava arvokonservatiivi, niin kiinnitin huomiota siihen, että avohuollon uusista asiakkaista 56 prosenttia lapsista eli muuttuneissa perherakenteissa. Ei ole uusperheiden/yksinhuoltajien lasten elämä aina helppoa. Tämä aihepiiri on muutenkin kiinnostava, en tiedä siitä juuri mitään, mutta aion tutustua Espoon tilanteeseen vähän paremmin.


Olen tehnyt päätöksen mennä mukaan poliittisen puolueen toimintaan. Aion liittyä Keski-Espoon demareihin. Espoon asiat kiinnostavat ja ehkä se demarimeininki on kuitenkin ajatteluani eniten lähellä. Nyt minulla on sitten leima otsassa loppuikäni.


Ensi viikonloppuna aiomme vaimoni kanssa pintaremontoida kylpyhuonettamme. Paneelikatto pitäisi kuultolakata (tai ehkä vahata), muutama kaappi pitäisi laittaa seinille, allas, hana ja kattolamppu uusia myös. Ostimme eilen lakan, mutta tänään kävi ilmi, että katon voisi myös vahata. Se voisi olla helpompaa ja ehkä lopputulos olisi siistimpi. Onkohan näin?
Tänään aion ostaa kunnon Makita-porakoneen. Loppuu huonoilla vehkeille remontoiminen.

2 kommenttia:

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Moi. Lastensuohjelun asiakkaiden perhe-elämä on vivahteikasta, mutta kannattaa olla maltillinen erilaisten johtopäätösten kanssa. Lastensuojeluasiakkuuden syy ei ole niinkään perhetilanne, mutta ne syyt ovat saattaneet vaikuttaa myös siihen. Näin myös Espoossa. Asiakkaita on monenlaisia ja yhtä erityistä suurta ryhmää ja tai selittävää tekijää on vaikea osoittaa.

***
Nyt kun olet julkisesti tunnustanut ratkaisusi niin kai me viimeistään parin viikon päästä osaston kokouksessa tavataan?

Arto J. Virtanen kirjoitti...

tervetuloa iloiseen joukkoomme;) vakavasti puhuen, tervetuloa rakentamaan sos. dem. liikkeestä maan johtava tulevaisuusliike!